Hvis du valgt at skifte fra Danløn til Pento (🎉), har vi sørget for at du kan gøre det så nemt og hurtigt som muligt, ved at importere alt relevant information om din virksomhed og dine medarbejdere direkte ind i Pento, ved hjælp af 3 simple steps💁

Hvordan gør jeg så det? 🤔

Det allerførste du skal gøre, er at oprette en bruger på Pento. Første gang du logger ind, vil du blive mødt af vores 4 Kom godt igang steps, som hjælper dig med at oprette din virksomhed. I første step giver vi dig to muligheder for at oprette din virksomhed:

1. Importer virksomhed og medarbejdere fra Danløn, eller
  2. Opret virksomhed via CVR

Her skal du vælge løsning 1, som vist på videoen herunder.

Her kan du importere din virksomhed og dine medarbejdere fra Danløn. Det eneste vi beder dig om, er at hente 3 PDF-filer fra din Danløn konto, hvorfra vi kan importere den nødvendige data ind i Pento. De 3 PDF-filer du skal hente hedder Medarbejderstamkort, Lønsedler (for alle medarbejdere i én PDF) og Virksomhedsstamkort.

PDF nummer 1: Hent medarbejderstamkort 👫

Alle dine medarbejdere har nogle grundlæggende staminformationer, som du kan finde i deres medarbejderstamkort i Danløn.

Du kan hente medarbejderstamkort på dine medarbejdere på følgende måde:

1. Vælg Virksomhed
  2. Gå ned under Udskrifter og vælg Medarbejderstamkort
  3. Download dine medarbejderstamkort og navngiv dem Medarbejderstamkort
  4. Gem PDF-filen

PDF nummer 2: Seneste lønsedler 📊

For at vi kan indhente den nødvendige løn-information fra dine medarbejdere, skal vi bruge informationen fra den seneste lønkørsel du har kørt igennem Danløn.

Du kan hente lønsedler på alle dine medarbejdere (i én pdf!) ved at gøre følgende:

1. Vælg Lønafregning og vælg Tidligere lønafregninger
  2. Gå ned under Udskrifter og vælg Lønsedler
  3. Download dine medarbejderes seneste lønsedler og navngiv dem Lønsedler
  4. Gem PDF-filen

PDF nummer 3: Hent virksomhedsstamkort 🗂

Ligesom hver af dine medarbejderes staminformation er gemt i deres medarbejderstamkort, er din virksomheds informationer gemt i et virksomhedsstamkort

Du kan hente dit virksomhedsstamkort ved at gøre følgende:

1. Vælg Virksomhed
  2. Gå ned under Udskrifter og vælg Virksomhedsstamkort
  3. Download dit virksomhedsstamkort og navngiv det Virksomhedsstamkort
  4. Gem PDF-filen

Upload de 3 PDF'er i Pento

Så snart du har downloadet alle 3 pdf'er, skal de uploades i step 1 i Pento. Du vil derefter få vist en kort beskrivelse af det du har importeret, og herefter vil din virksomhed og alle dine medarbejdere være oprettet i Pento - It's like magic! 🎩💫

Det eneste du nu skal gøre, er at gå igennem den data vi har importeret, sørge for at alle dine medarbejdere er oprettet, at de er oprettet med den rigtige information og at din virksomhed er oprettet med de rigtige informationer. Mens du gør det, henter vi dine medarbejderes skattekort hos SKAT.

Vil du vide mere?

Er du stadigvæk ikke helt sikker, så skriv til os, ved at bruge den blå besked-knap nederst i højre hjørne. Vi er altid klar til at hjælpe 😊