Hos Pento har vi en kerne-værdi der hedder transparens i alt hvad vi laver, og derfor vil vi også gøre vores pris enkel, at den ikke er til at misforstå! 😇

Det koster DKK 20,00 + moms per medarbejder du kører løn for. Vi definerer "en medarbejder du kører løn for" som værende en medarbejder, der modtager en lønseddel og dermed modtager løn. Vi kan godt lide ideen om, at du kun betaler for det du får, og har derfor ikke lavet Pento som en abonnementsløsning, hvor vi gemmer en forhøjet pris bagved et "Service gebyr".

Du betaler kun for det du bruger
🤗

Det vil altså sige, at hvis du f.eks. har 10 medarbejdere oprettet i Pento, men en måned kun udbetaler løn til 8 af dem - og dermed kun laver 8 lønsedler - så betaler du ikke 200 kr. for at bruge Pento den måned, men derimod 160 kr.

..
Og hvad får jeg så for de 20kr per medarbejder? 🤔

For 20 kr. per medarbejder får du:

Hvordan betaler jeg?

I forbindelse med at du accepterer vores servicevilkår accepterer du også, at vi automatisk trækker vores betaling for brugen af Pento. Beløbet vi trækker, vil du kunne se i step 3 i din lønkørsel. Derudover kan du i vores tidslinje se, hvornår vi trækker pengene. Samtidig genererer vi også en kvittering som udspecificerer prisen. Skulle det ske, at du mener der er fejl i det beløb vi har angivet, eller har du svært ved at forstå hvordan vi er kommet frem til prisen, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vil du vide mere?
Er du stadigvæk ikke helt sikker, så skriv til os, ved at bruge den blå besked-knap nederst i højre hjørne. Vi er altid klar til at hjælpe 😊