Er det din første lønkørsel? Vi har samlet nogen af mest væsentlig punkter til at komme godt igang med at bruge Pento 🙌🏼

 • Netsaftale
  Uanset hvilket system du bruger, er det nødvendigt at have en Netsaftale. En netsaftale er en overførelsesservice, der gør det muligt for Pento at overføre penge via din bank til dig og dine medarbejdere. 

Medarbejdersignatur til underskrivelse af aftalen
En aftale skal enten underskrives manuelt eller digitalt. Ved digital underskrift er det nødvendigt at have et NemID medarbejdersignatur.

 • Registreret som arbejdsgiver
  For at kun indbetale A-skat og AM-bidrag for dine medarbejdere, skal du være registreret som arbejdsgiver. Du kan registrere dig her.
 • Ferieordning
  Har du medarbejdere ansat, så husk at vælge en ferieordning til dem alle. Dine medarbejdere er hører nemlig under Ferieloven og har derfor ret til enten Feriepenge eller Løn under Ferie. Du kan læse meget mere om valg af ferieordning her
 • Forsikringer
  Du kan via Pento tilkøbe forsikringer til dig selv og dine medarbejdere. Det kan du læse meget mere om her
 • Pension  
  Har du selv eller dine medarbejdere pensionsindbetalinger, tager vi også gerne af dem. Du kan tilføje pensionsindbetalingen under den enkelte medarbejder. 
 • Pakker
  Der er forskellige planer i Pento, der er skræddersyet efter dit behov som virksomhed. Du kan læse om vores forskellige løsninger her.  

Vil du vide mere?  
Er du stadigvæk ikke helt sikker, så skriv til os, ved at bruge den blå besked-knap nederst i højre hjørne. Vi er altid klar til at hjælpe 😊 


Fandt du dit svar?